BESTE MEDEWERKER VAN HET GOA

Als jij een kandidaat bij ons laat solliciteren en deze op gesprek mag bij een leerbedrijf dan krijg je van ons een waardebon van 100 euro. Als deze persoon daadwerkelijk na 6 maanden nog
werkzaam is bij het GOA dan krijg je 1.000 euro bruto op jouw rekening gestort.

Jij bent een aankomend vakman en werkzaam in ons mooie ondergrondse infra vak. Overal hoor en zie je dat er hard gewerkt wordt aan ons energienet. De ontwikkelingen in de branche en de aankomende energietransitie zorgen voor voldoende werk in het gas, water, warmte en in de elektra. Om te voldoen aan deze vraag, hebben wij jouw hulp nodig. Met elkaar kunnen wij kwaliteit leveren aan onze opdrachtgevers en klanten.

Jij bent de ambassadeur van ons vak. Help ons zoeken in je eigen vertrouwde netwerk naar toekomstige collega’s. Hoe leuk is het om samen te werken met een bekende aan de energie infrastructuur van Nederland. GOA biedt goede arbeidsvoorwaarden, reguliere werktijden,

een betaalde opleiding en schooldag. Je gaat overdag naar school en geen studieschuld bij behalen van je diploma.

Graag de CV’s en motivatiebrief van de kandidaten
aanleveren aan de leerweg coördinator of via vacature@goaleidingtechniek.nl.

Alvast bedankt voor je hulp!
Met vriendelijke groet,
Danny Ouwendijk

Directeur GOA Leidingtechniek

Voorwaarden

Je komt in aanmerking voor de bonus als de aangedragen nieuwe medewerker na een half jaar nog in dienst is. (uitkering volgt dus na ½ jaar)

Je bent zelf medewerker van GOA (staat op de loonlijst)

De aangedragen kandidaat is nog niet eerder werkzaam geweest voor GOA of een leerbedrijf.

Mocht je zelf uit dienst gaan in de tussentijd, dan zal in overleg met de leerweg coördinator bepaald worden hoe we met de premie omgaan.

Uploading